48E GOEDHART DRECHTLOOP SUCCESVOL ONDANKS GLADHEID

Leimuiden – Ondanks het slechte koude weer  konden de organisatoren van de 48ste Goedhart Drechtloop 312 deelnemers verwelkomen ondanks de slechte weer berichten.

Drechtloop

Start van de senioren

Op het parcours waren een aantal gladde en natte plekken, maar de EHBO-ers behoefden niet in actie te komen. Ook het slechte gedeelte van de weg onder de in aanbouw zijnde brug over de Drecht bracht de lopers niet van de wijs.  

Om half 11 startten de peuters en het was een prachtig gezicht om deze kinderen tijdens hun eerste of tweede loop vol enthousiasme te genieten van de vele aanmoedigingen langs de kant.

De snelste deelnemer op de 4km bij de heren was Matthijs Horlings uit Leiden in 14.59. Bij de dames was dat Kirsten Heemskerk uit Uithoorn in 18.43.

Bij de jongens tm 12 jaar was Maxime Donchenko uit Mijdrecht de beste in 18.55 en bij   de meisjes was dat Jana Nagtegaal; uit Alphen aan den Rijn in 18.14.

De 10 km werd weer gewonnen door Tim de Rijk. Deze Leimuidenaar was zaterdagmiddag nog van de partij in de voetbalwedstrijd van VVSB uit Noordwijkerhout en het blijkt dat zijn conditie uitstekend is. Hij finishte in 35.44. Bij de heren veteranen was Corive Klein uit Uithoorn de snelste in 35.56. Barbara van Miltenburg uit Alphen aan den Rijn finishte als snelste dame in 43,51.

Het Hoofdnummer de 10 Engelse Mijlen (16.1 km) was een prooi voor Brent Pieterse uit Nieuwkoop. zijn  tijd 56.05. De eerste veteraan was Cor van Baar Uit Hoofddorp in 1.05.06. De snelste dame was Wilan v.d. Meer uit Roelofarendsveen in 1.19.22.

We bedanken onze hoofdsponsor Goedhart Vastgoed – Hypotheken – Financieringen, Wilbert van Diemen de Buurtsuper, M.C.D. supermarkt, de plaatselijke EHBO en de vele vrijwilligers in de kantine en langs het parcours.

 

 

Artikel bron: Kickers '69
Foto bron: KenB nieuws
Website: http://kaag-en-braassem.rtvlokaal.nl/nieuws/48e-goedhart-drechtloop-succesvol-ondanks-gladheid/

Comments  

0 #1 Quentin 2018-11-10 22:31
I see you don't monetize your site, don't waste your traffic, you can earn extra bucks every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more info simply search in gooogle:
boorfe's tips monetize your website

My web page; BestSasha: https://CleverBob.blogspot.com
Quote

Add comment


Security code
Refresh